Opgradering af kompetencer hver dag

Nye Installationer

En VVS’ers arbejdsopgaver er meget alsidige. Og der kommer hele tiden nye udfordringer til. Hos IMS VVS A/S har vi specialiseret os i at rådgive om og udføre varmeanlægs- og energiinstallationer, herunder alle former for køleanlæg, hvor vi altid søger at energioptimere vores løsninger.

Renoveringer

Et andet arbejdsområde er renovering af alle typer ejendomme – beboelsesejendomme og erhvervsejendomme – hvor vi fx totalrenoverer badeværelseskerner, varmeanlægget eller andre energiinstallationer eller udskifter enkeltdele såsom faldstammer og varmeanlæg.

Betroede medarbejdere

IMS VVS A/S, og ikke mindst vores medarbejdere, er vant til at arbejde på steder, hvor der er særlige adgangsforhold. Det gælder fx Københavns Lufthavn, hvor vi har arbejdet gennem 20 år, og hvor regelsættene går langt ud over det sædvanlige. Vi arbejder også for diverse ministerier, og alle vores medarbejdere er naturligvis clearet til denne type af opgaver.

Tidspres og kvalitet går hånd i hånd

Nogle gange haster en opgave mere end andre gange. Måske skal en erhvervsejendom ændres fra at rumme industri til nu at huse kontorer. Gamle CO2-køleanlæg skal ændres til grundvandskøling, eller opvarmningen af bygningen skal fremover ske via fjernvarme. Måske skal en andels- eller ejerboligforening have udskiftet toiletterne eller faldstammerne mv. I de tilfælde udfører vi så meget, vi kan, på værkstedet for at tilgodese beboerne.

Vores løsninger bygger på erfaring og logistik

Vores erfaring, samt lysten og evnen til hele tiden at udvikle sig, betyder, at vi altid kan se flere løsninger. Og jo flere løsninger, jo bedre mulighed for at vælge den helt rigtige, som vi kan præsentere for vores kunde, rådgiver eller bygherre.

Vi har en masse materiale at vise.